Turite klausimų?





550.000 uždengtų langų

30 metų patirtis

730 d. garantija

Tiesiai iš gamintojo, be tarpininkų

Spalvų guru – Pantone – jau pateikė galimų populiarių 2022 metų spalvų sąrašą. Tikėtina, kad ateinančiais metais karaliaus pastelinės spalvos. Pateikiame spalvas pretendentes į populiariausiųjų sąrašą 2022 metais.

Pirmoji spalva – švelni, šviesi pastelinė spalva, primenanti vasarą. Labiausiai tiks vaikų kambariui ar miegamajam, kuriame norima daugiau ramybės.

Gelsva jaukus namų interjeras

Kita spalva – savotiško šarmo turinti žalsva spalva. Spalva puikiai tinka atviroms erdvėms – didesnėse ar atvirose patalpose spalva įgauna šviesesnį atspalvį. Jei norite “vonios su charakteriu”, spalva puikiai tam tiks. Ši spalva interjere puikiai draugauja su šviesiu ar tamsiu medžiu.

2022 metų spalvos namų interjerui

Dar viena potenciali 2022 metų vasaros spalva – koralinė mėlyna. Interjere ji įneš gyvybės ir “suks” prisiminimus apie vasarą.

Populiarios spalvos 2022 metams

Prognozuojama, kad populiari ir 2021 metais – ryški geltona spalva išliks tokia ir 2022 metais. Ši spalva namams suteiks gyvybės bei optimizmo, tad puikiai tiks ir kaip ryškus, pagrindinis namų akcentas, ir kaip papildoma interjero detalė.

2022 metų spalvos namų erdvei

Dar viena spalva, praturtinanti numanomų 2022 metų populiariausių spalvų sąrašą – “Indigo”. Spalva puikiai tiks klasikiniam interjero stiliui – pagyvins erdves vandenyno elementais.

Mėlyna spalva namų interjerui

Vienas ryškiausių bei charizmatiškiausių atspalvių kitų metų populiariausių spalvų sąraše. Siekiantiems išskirtinumo dizaineriai rekomenduoja naudoti šį ryškų ir sodrų raudoną atspalvį – tačiau nereikėtų persistengti.

Ryškios spalvos namu interjere

Atspalvis, pavadintas “Macchiato” žodžiu – sukurs neutralų interjerą, puikiai pasitarnaus kaip foninis atspalvis, paryškins kitas spalvas.

Rudas atspalvis žemiskos spalvos

Kiek sodresnė bei šiltesnė spalva – medetkų. Ši spalva interjere atrodys įspūdingai derinant ją su juodu tonu.

Švelnios pastelinės spalvos interjerui

Oranžinė ochros spalva – stipri bei išraiškinga, tinkanti prie modernaus stiliaus. Tinkama ir atskiroms namų interjero detalėms. Įdomu tai, kad ši spalva yra viena iš seniausių – ochra buvo plačiai naudojama senovės laikų tapyboje, piešinių su ochra randama dar iš paleolito laikų.

Oranžinis tonas interjerui pagyvinti

Marinuotų pipirų spalva – naudojama namų interjere primins apie ryšį su gamta. Sodri spalva tiks daugelio stilių namų interjere, suteiks jaukumo.

Žalia sodri spalva interjero detalėms

Piruetas – žaisminga ir populiarėjanti spalva namams “įpūs” džiaugsmo ir primins apie neblėstantį pavasarį.

Rožinė gaivi spalva populiari namams

Violetinė rožė – dar viena džiuginanti spalva, ypač pamėgta vaikų, tačiau rekomenduojama ją naudoti ne tik vaikų kambariui.

Atnaujinti interjerą populiariomis spalvomis

Galiausiai, sodri pilka – viena populiariausių praėjusių metų spalvų, bet manoma, kad nepraras populiarumo ir 2022 metais. Ši spalva suteikia namams rafinuotumo, akcentuoja minimalizmą ir eleganciją.

Tamsios spalvos populiarios 2022 metais

Orchidėjos atspalvis – suteikiantis interjerui ryškumo, pabrėžiantis moteriškumą, optimizmą.

Orchidėjos atspalvis populiari spalva 2022

Kita spalva – pastelinė mėtinė spalva – suteiks gaivumo, įkvėpimo ir ramybė interjere. Vyraujant interjere šiai spalvai nesunku bus atkreipti pašalinių dėmesį viena kita ryškia detale.

Patiko idėjos ir spalvos? O gal turite savo viziją su konkrečiomis spalvomis? 

Skambinkite 8 640 12345 arba rašykite uzsakymai@lauresta.lt ir mes Jums padėsime visa tai įgyvendinti! Mūsų gausiame audinių kataloge tikrai rasite tai, kas patenkintų jūsų poreikius ir įkvėptų naujų, jaukių vėjų namams!

Mūsų klientai kalba

Valdemaras

Ačiū už kokybiškai atliktą darbą !!!! Veiksmas šalia Klaipėdos, meistras Marius(gaila nepaklausiau pavardės) montavo plisuotą tinklelį terasos durims. Vertinu trumpai: P...

Skaityti visą
Lina Interjero dizainerė

Ačiū už laiku ir kokybiškai atliktus darbus. Darbus ir paslaugas užsakiau, kai jų reikėjo "vakar", o Lauresta susitvarkė su užduotimi puikiai ir padarė viską laiku....

Skaityti visą
Laima

Laba diena,
Šiandien Jūsų montavimo specialistas mūsų bute Kaune, P. Plechavičiaus g.        iš naujo sumontavo gamykloje pakoreguotus roletus. Dabar langai už...

Skaityti visą
Tomas

Buvo atlikus pliusuoto tinkliuko remontas, tačiau įdėjo ne tas detales, dėl ko nepavyko susimontuoti. Informavus apie klaidą netrukus atvyko specialistai ir viską sutvarkė. ...

Skaityti visą

Naujienų prenumerata

Pirmieji gaukite specialius pasiūlymus, informaciją apie akcijas, nuolaidas

Naujienlaiškio prenumerata.

Palaukite...

Prenumerata sėkmingai užsakyta